Nyheter

Uppdatering igen

I helgen som var, hade vi fått en ibjudan att ställa ut bilarna på Matfors Ryttarförening när föreningen anordnade Hästens dag. Några bilder hann jag ta innan regnet tog över, är det någon som har fler bilder att dela med sig av så skicka gärna dom till mig på riigolette@hotmail.com

Foton finns att se i galleriet. Även några fler bilar har dykt upp på våran bilsida, tråkigt att inte så många dök upp när det erbjöds fotografering, men det kommer bli fler tillfällen då jag hoppas att fler kan komma.

Lite uppdatering :)

En uppdatering av medlemslistan har skett, om någon ser något fel i den så släng iväg ett mail så fixar jag det så fort jag kan.

Även en ny bil finns på våran bilsida, det är en bild på Leif och Cadillac Maries fina Impala :)

Tös Med Klös - salongen det osar om!

Tös Med Klös är en nyöppnad salong i Vattjom, Matfors som Sundsvall Cruisers har ett sammarbete med, medlemmar i klubben får 10% rabatt på behandlingar, klänningar och andra accesoarer som säljs i salongen.

Välj bland; håruppsättning, vaxning, frans och brynfärgning, ansiktsbehandling, spraytan m.m

Besök Tös Med Klös för att läsa mer om vilka möjligheter som finns :)

Uppdatering

Har väntat på en hel del bilder, nu när jag äntligen har fått dom så har jag laddat upp bilderna i fotoalbumet. Har du en del bilder från något evenemang som inte finns med? Lämna en USB sticka med bilderna på eller skicka dom till min mail riigolette@hotmail.com om det inte är allt för många bilder :)

Wheels kryssning

Nu är det bara några dagar kvar till vi lättar ankar med Cinderella och Wheels kryssningen, en liten påminnelse om att bussen avgår 10.00 från Navet på torsdag morgon.

Och en liten frestelse inför sommaren;

Nytt på sidan

Har fått lite bilder av May från mötet vi hade den 18 januari, så de finns nu att skåda i vårat fotoalbum. Har även fått några fler bilder på lite bilder, fortsätt att skicka in, vet att det finns en hel del bilar kvar :)

May tog även ett foto på våran trio, kassör, sekreterare och ordförande så nu finns det en fin bild på dom under sidan "Om oss".

Bilder skickas fortfarande till riigolette@hotmail.com, försöker kolla mailen dagligen.

Rock´N´Roll Night

Snart är det dax! :D

Året lider mot sitt slut

Nya hemsidan börjar ta form, det saknas en del information och foton om medlemsbilar samt foton till våra album, är det någon som har foton att lägga upp här skicka då dom till mig (riigolette@hotmail.com), ska även fixa en sida där alla medlemmar får tillgång till lösenordet så blir det enkelt att dela fotona till mig så att jag kan lägga upp dom på hemsidan.

Innan jul hade vi en trevlig fikastund på parken med goda mackor med julskinka och glögg, en hel del tappra medlemmar trotsade kylan och dök upp på Caféet.

Bara tre dagar är kvar på det här året och snart står vi för att kliva ombord på båten till Wheels kryssningen :)